Bonitetna ocena

Zaupanje in verodostojnost sta v poslovnem okolju visoko cenjeni lastnosti.

Bonitetna odličnost je potrditev dosežkov podjetja in zagotovilo strankam ter poslovnim partnerjem o uspehu, verodostojnosti in zanesljivosti podjetja.

Bonitetno oceno odličnosti imajo le najboljša podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazali kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev.

Certifikat bonitetne odličnosti (Creditworthiness rating excellence) je uveljavljen tudi v mednarodnem okolju in zato še posebej primeren za podjetja, ki poslujejo ali želijo poslovati s tujino. Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja.

Poslovni subjekti z bonitetno oceno odličnosti poslujejo odlično in uživajo zaupanje poslovne javnosti. Bonitetna ocena odličnosti namreč temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

V mednarodnem okolju je certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način si poslovni subjekti dodatno utrjujejo svoj ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. Imetniki certifikata si tako pridobijo dodatno zaupanje poslovnih partnerjev.

Naše podjetje ima v lasti dva certifikata, ki izkazujeta bonitetno odličnost.

Ki ga podeljuje BISNODE, vodilno evropsko podjetje na področju poslovnih informacij in analitike.

 

 

 

 

Ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije, na osnovi bonitetne ocene bonitetne hiše COFACE Slovenija.

 

Comments are closed